August 25, 2015

Algemene voorwaarden

Artikel 1
Indien u aan tennis les of tennis events deelneemt bij The Tennis Factory, gaat The Tennis Factory er van uit dat u de algemene voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord gaat. 

 

Artikel 2
The Tennis Factory behoudt het recht om inschrijvingen te weigeren om wat voor reden dan ook.

 

Artikel 3
Indien de tennisles of het event afgelast is, wegens weersomstandigheden of door de slechte toestand van de baan brengt de trainer de leerlingen op de hoogte via SMS, Whats-App of telefoon. De volgende inhaalregeling is van toepassing: ‘om en om’. De eerste les wordt wel ingehaald, de tweede les niet etc.

 

Artikel 4
Wanneer de cursist niet beschikbaar is op de door The Tennis Factory aangegeven inhaaldatum wordt deze les beschouwd als gegeven. De inhaaldatum wordt minimaal 14 dagen van te voren in overleg met de leerling(en) gepland.

 

Artikel 5
Een door weersomstandigheden afgebroken tennisles wordt als gegeven beschouwd. De les moet minimaal 20 minuten bezig zijn.

 

Artikel 6
Bij uitval van de tennis les door ziekte van de leraar of een aan de leraar toe te rekenen oorzaak zal de trainer worden vervangen door een gediplomeerde tennisleraar of zullen de tennis lessen worden ingehaald op een aangegeven inhaaldatum. Indien er geen inhaalmoment mogelijk is kunt u kiezen voor een teruggaaf van het openstaande lesgeld of korting op de eerstvolgende trainingscyclus.

 

Artikel 7
Het openstaande bedrag dient binnen 14 dagen na de factuurdatum betaald te zijn. De factuur zal verstuurd worden voor aanvang van de eerste training of event.

 

Artikel 8
Als u na 14 dagen niet heeft betaald, ontvangt u de eerste herinnering.

 

Artikel 9
Als u niet binnen 14 dagen na het ontvangen van de eerste herinnering heeft betaald stuurt The Tennis Factory een tweede herinnering. U heeft 7 dagen de tijd om de factuur alsnog te voldoen.

 

Artikel 10
Als u niet binnen 7 dagen na het ontvangen van de 2e herinnering heeft betaald stuurt The Tennis Factory een aanmaning en is The Tennis Factory genoodzaakt om 25 euro administratiekosten in rekening te brengen.

 

Artikel 11
Wilt u in 2 termijnen betalen of heeft u vragen over betalingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mailadres; info@thetennisfactory.nl

 

Artikel 12
The Tennis Factory is niet verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen en eventueel daaruit voortvloeiende schade en/of blessures, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van cursisten. Deelname aan de cursus is op eigen risico en The Tennis Factory gaat er vanuit dat de cursisten fit zijn.

 

Artikel 13
Eventuele schade opgelopen gedurende de cursus, waarvoor The Tennis Factory aansprakelijk wordt gesteld, wordt vergoed tot de hoogte van de uitkering van de aansprakelijkheidsverzekering.

 

Artikel 14
Alle informatie over lesduur en tarieven is onder voorbehoud van druk- en schrijffouten. The Tennis Factory heeft het recht om bij druk- en/of schrijffouten deze te corrigeren, en zal haar leerlingen hiervan op de hoogte brengen.

 

Artikel 15
Tennis lessen die om welke reden dan ook verzuimd worden (ook ziekte, blessure, verhuizen etc.) door de cursist zijn voor rekening van de cursist.

 

Artikel 16
Bij verhindering van de leerling kan de leerling zelf voor een persoon van hetzelfde niveau als invaller zorgen. Dit in overleg met de trainer. 

 

Artikel 17
Privélessen om welke reden dan ook verzuimd door de cursist dienen minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Indien dit niet het geval is, wordt de les als gegeven beschouwd.

 

Artikel 18
Na inschrijving vindt geen restitutie van het lesgeld meer plaats. Ook als de cursus door u voortijdig moet worden afgebroken vindt geen restitutie plaats. De tennis les mag wel door een vervanger van gelijke sterkte worden overgenomen. Dit in overleg met de trainer.

 

Artikel 19
Tijdens de nationale vakanties, regionale vakanties en nationale feestdagen vindt er geen tennis les plaats tenzij door de trainer en cursisten anders wordt overeengekomen. Indien er lessen zijn uitgevallen kunnen er in de vakanties lessen ingehaald worden. De inhaaldata worden van te voren gecommuniceerd via e-mail en/of de website van The Tennis Factory.

 

Artikel 20
The Tennis Factory kan niet garanderen dat de groep waar u voor inschrijft, ook daadwerkelijk altijd tot deze groepsgrootte kan komen. Bij één of twee cursist(en) meer of minder in uw groep nemen wij altijd contact met u op. De kosten zijn evenredig aan het aantal spelers dat in uw groep traint. The Tennis Factory zal niet het financiële verlies van het aantal cursisten in een groep compenseren.

Stel hier je vraag
1
Waar kunnen we je mee helpen?
Welkom bij The Tennis Factory, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? Groetjes, Robbert