August 25, 2015

Tennis

Wil jij (beter) leren tennissen?

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het geven van tennisles aan jeugd en senioren. Wij geven tennisles in Amersfoort, Soest, gemeente Zeist en regio Utrecht. Ons team van deskundige en enthousiaste trainers staat voor je klaar om je (beter) te leren tennissen. Meld je direct aan voor een proefles.

CLUBS

Klik op de onderstaande club om naar de desbetreffende pagina te gaan voor meer informatie over de mogelijkheden.

TV Bosch en Duin

De Toss Tennis & Padel

MIA Tennis Amersfoort

Trainingen

Wil je graag starten met tennisles? Wij verzorgen voor zowel voor jeugd als senioren tennisles in Amersfoort, Soest, gemeente Zeist en regio Utrecht. Hieronder tref je een aantal voorbeelden van soorten lessen die wij aanbieden. Staat je training er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

1 op 1

Privéles is de meest effectieve trainingsvorm doordat je één op één begeleiding en individuele aandacht krijgt! Niet alleen tijdens de sporturen zal de trainer voor je klaar staan, maar er zal ook buiten de lesuren worden gecoacht. Je trainer staat 24/7 voor jou klaar!

1 op 2

Duotraining is een zeer effectieve trainingsvorm doordat je één op twee begeleiding en aandacht krijgt! Train samen met je partner, vriend of vriendin en verbeter samen je spel. Je trainer staat 24/7 voor jou klaar! 

1 op 4

Groepstraining 1 op 4 is een fijne manier van trainen waarbij zowel technisch als tactisch zeer gericht getraind kan worden. Deze trainingsvorm is ideaal voor een competitieteam of vriendengroep! 

Onze partners

Stel hier je vraag
1
Waar kunnen we je mee helpen?
Welkom bij The Tennis Factory, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? Groetjes, Robbert