August 25, 2015

Tennisles

waarom The Tennis Factory?

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het geven van tennisles aan jeugd en senioren. Ons team van deskundige en enthousiaste trainers staat voor je klaar om je (beter) te leren tennissen. De eerste kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend. 

Tennisles

Wil je graag starten met tennisles? Wij verzorgen voor zowel voor jeugd als senioren trainingen op meerdere verenigingen.  

De toss
Tennis & Padel

In Soest verzorgen wij, op het mooie tennispark van De Toss Tennis & Padel, tennisles voor jeugd en senioren. De club beschikt over 7 smashcourt banen en 2 padelbanen. Tevens staat er in de winter een blaashal waar wij training in geven. Zien we je snel?

TV Bosch en Duin

In de gemeente Zeist verzorgen wij tennisles op het prachtige park van TV Bosch en Duin. De vereniging beschikt over 8 Canada Tenn banen en voor de jeugd is er een oefenmuur en een minibaan om op te spelen. Je bent van harte welkom voor een proefles bij een van onze trainers. 

MIA Tennis

In Amersfoort liggen in park Schothorst twee tennisbanen (kunstgras) waar recreatief getennist kan worden. Woon je in Amersfoort en wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met tennis? Volg dan een aantal tennislessen bij een van onze trainers.  

onze voordelen

Snelle communicatie

Vraag eenvoudig online informatie aan en je ontvangt binnen 24 uur een berichtje van een van onze trainers!

Gratis proefles

Ervaar onze manier van lesgeven op een laagdrempelige manier. Zo maken we kennis met elkaar en kunnen wij het niveau inschatten.

zomer en winter

Tennisles kan bij ons in de zomer én winter. In de zomer trainen we buiten en 's winters zijn er tevens indoor mogelijkheden.

Onze partners

Stel hier je vraag
1
Waar kunnen we je mee helpen?
Welkom bij The Tennis Factory, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? Groetjes, Robbert