December 12, 2017

Tennispark De Toss

Tennisles volgen in Soest?

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het geven van tennisles aan jeugd en senioren. Ons team van deskundige en enthousiaste trainers staat voor je klaar om je (beter) te leren tennissen. De eerste kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend. 

Trainingen

Wil je graag starten met tennisles in Soest? Wij verzorgen voor zowel voor jeugd als senioren tennisles op De Toss.  
Zie hier welke mogelijkheden er zijn voor senioren. De jeugd traint bij ons altijd in groepjes van maximaal 8.

1 op 1

Privéles is de meest effectieve trainingsvorm doordat je één op één begeleiding en individuele aandacht krijgt! Niet alleen tijdens de sporturen zal de trainer voor je klaar staan, maar er zal ook buiten de lesuren worden gecoacht. Je trainer staat 24/7 voor jou klaar!

1 op 2

Duotraining is een zeer effectieve trainingsvorm doordat je één op twee begeleiding en aandacht krijgt! Train samen met je partner, vriend of vriendin en verbeter samen je spel. Je trainer staat 24/7 voor jou klaar! 

1 op 4

Groepstraining 1 op 4 is een fijne manier van trainen waarbij zowel technisch als tactisch zeer gericht getraind kan worden. Deze trainingsvorm is ideaal voor een competitieteam of vriendengroep! 

onze voordelen

Snelle communicatie

Vraag eenvoudig online informatie aan en je ontvangt binnen 24 uur een berichtje van onze trainers!

Gratis proefles

Ervaar onze manier van lesgeven op een laagdrempelige manier. Zo maken we kennis met elkaar en kunnen wij de hoogte van het niveau inschatten.

zomer en winter

Tennisles volgen in Soest kan in de zomer én winter. In de zomer trainen we buiten en 's winters zijn er ook mogelijkheden in de blaashal.

INSCHRIJVEN

Het winterseizoen 2021/2022 start op maandag 4 oktober 2021
  • De kosten zijn gebaseerd op 19 lesweken
  • Geen lidmaatschap van De Toss? Geen probleem! Met een trainingslidmaatschap (€50 per seizoen) kun je tennisles bij ons volgen.
  • Tijdens schoolvakanties worden er geen trainingen gegeven. Inhalen in schoolvakanties is mogelijk in onderling overleg.

Onze partners

Stel hier je vraag
1
Waar kunnen we je mee helpen?
Welkom bij The Tennis Factory, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? Groetjes, Robbert