August 25, 2015

Over

Wij helpen je een betere tennisspeler te worden.

The Tennis Factory is opgericht in november 2014 door Robbert van de Hoef. Robbert heeft ruim 10 jaar ervaring in de tennis branche en heeft van zijn passie zijn werk gemaakt. Na actief te zijn geweest bij een aantal verenigingen en tennisscholen besloot Robbert zelf een tennisschool op te zetten. The Tennis Factory moet voor iedere leerling een fijne omgeving zijn waarbij zorg gedragen wordt voor een geweldige beleving in het begeleiden en coachen van mensen op het gebied van tennis. 

Waarom The Tennis Factory?

 Heb je het gevoel dat jouw tennisspel beter kan? Wil je graag starten met tennis? Dan zijn wij er voor jou. Met meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven helpen wij onze leerlingen om een betere tennisspeler te worden. Onze drie kernwaarden zijn;

Persoonlijk

Tennis is een individuele sport en daarom hebben wij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. 

duidelijkheid

Wij doen niet geheimzinnig over de prijs. Staat er iets niet tussen? Mail ons en we nemen binnen 24 uur contact met je op met een heldere prijsindicatie. 

vernieuwend

Wij werken volgens de nieuwste technieken in de tenniswereld. De inspiratie halen wij uit video’s van (inter)nationale topcoaches. Onze trainers blijven scherp door middel van periodieke bijscholingscursussen.

onze voordelen

Snelle communicatie

Vraag eenvoudig online informatie aan en je ontvangt binnen 24 uur een berichtje van een van onze trainers!

Gratis proefles

Ervaar onze manier van lesgeven op een laagdrempelige manier. Zo maken we kennis met elkaar en kunnen wij het niveau inschatten.

zomer en winter

Wij geven het hele jaar op verschillende tennisverenigingen tennisles. In de zomer trainen we buiten en 's winters zijn er ook mogelijkheden in de hal.

Onze partners

Stel hier je vraag
1
Waar kunnen we je mee helpen?
Welkom bij The Tennis Factory, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? Groetjes, Robbert