August 25, 2015

Scholen

Tennis: een leuk alternatief voor de gymles!

Tennis kan door iedereen beoefend worden. En net zoals met andere sporten en vaardigheden geldt ook hier ‘jong geleerd is oud gedaan.’ Maar er is een nog veel belangrijker reden om vroeg met tennis te beginnen. Als kinderen op jonge leeftijd met tennis starten, trainen zij op een cruciaal moment in hun ontwikkeling hersengebieden die belangrijk zijn voor onder meer de grove en fijne motoriek maar ook voor de psychologische voordelen. Onderzoek laat zien dat tennissers – ook in vergelijking met andere sporters – beter scoren op vitaliteit, optimisme en zelfwaardering. Daarentegen scoren ze lager op somberheid, boosheid, verwarring, bezorgdheid en spanning.

The Tennis Factory helpt kinderen hier graag bij. Het uitgangspunt daarbij is dat de activiteiten voor iedereen leuk, leerzaam én uitdagend moeten zijn. Onze tennisclinics en -lessen voor leerlingen in het onderwijs zijn dan ook altijd op maat gemaakt. Denk dus eens aan tennis als alternatieve gymles, voor één of meerdere klassen. Of laat ons een hele dag voor alle klassen organiseren.

Welke vorm u ook kiest, ieder kind wordt op het eigen niveau bediend en kan rekenen op de aandacht die hij of zij verdient. The Tennis Factory kent inmiddels ruim 10 ervaring in het verzorgen van lessen en clinics aan leerlingen van alle leeftijdsgroepen. Wij nemen u graag alle zorg uit handen door naast professionele begeleiding tijdens de les, ook alle materialen en op- en afbouw op locatie voor rekening te nemen.

Wilt u weten wat The Tennis Factory voor uw school kan doen? Neem vrijblijvend contact op via 06-22718392 of vraag direct een offerte aan via onderstaande link.

Scholen waar wij mee samenwerken...

Check onze socials

Stel hier je vraag
1
Waar kunnen we je mee helpen?
Welkom bij The Tennis Factory, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen? Groetjes, Robbert