augustus 25, 2015

Tennisles senioren

The Tennis Factory: Dé plek voor tennisles in Soest & Amersfoort

Ben je op zoek naar tennisles in Soest of Amersfoort, waar persoonlijke aandacht op nummer 1 staat? Dan ben je bij The Tennis Factory op de juiste plek.

Wij werken in kleine groepen waardoor wij ieder individu van persoonlijke tips kunnen voorzien. Door deze actieve manier van coachen zal elk individu sneller stappen voorwaarts maken. 

Ons concept is net even anders…

Wij hebben een uniek concept in de tenniswereld. Bij ons geen instroom moment voor het zomer- of winterseizoen maar instromen wanneer je maar wilt! Het concept is flexibel, digitaal en sociaal. Uiteraard met de persoonlijke aandacht die bij ons op nummer 1 staat.

Hoe werkt het?

  1. Je kiest bij je aanmelding het aantal trainingen dat je per maand wilt volgen
  2. Na je aanmelding ontvang je van ons persoonlijk bericht met daarin de instructies waarmee jij je kunt aanmelden in onze digitale omgeving. Je kunt gebruik maken van de website én The Tennis Factory app.
  3. In onze digitale omgeving tref je een lesrooster. In het lesrooster staan verschillende lessen waarvoor jij je kunt aanmelden. Je kunt per week beslissen op welke dag(en) en tijd(en) je les volgt. Je zit dus niet vast aan een vaste dag en tijd in de week. Wij houden namelijk van flexibiliteit. We houden uiteraard wel rekening met niveau.
  4. Na je inschrijving voor een training ontvang je een bevestiging. Je plekje voor de tennisles is gereserveerd!
  5. Onze trainer(s) staan op de afgesproken dag en tijd voor je klaar. Tenniskleding aan en op naar de baan. Succes!

Wil je ervaren hoe wij te werk gaan? Meld je aan voor onze GRATIS proefles!