april 16, 2020

Zelle Frontpage

THE TENNIS FACTORY, DE TENNIS & SOCIAL CLUB IN AMERSFOORT & SOEST


Contact


Meer info

The Tennis Factory

Ben je opzoek naar tennisles in de omgeving van Amersfoort/Soest en vind je persoonlijke aandacht belangrijk? Zoek je een club waar naast tennis het sociale aspect hoog in het vaandel staat? Wil je naast tennis ook werken aan je gezondheid en conditie door middel van conditie/hardlooptraining en Bootcamp? Kies dan voor THE TENNIS FACTORY!

Tennisles

Onze gelicenseerde trainers staan klaar om je persoonlijke wensen op technisch, tactisch, fysiek en mentaal gebied te ontwikkelen.

clinics

Voor bedrijven verzorgen wij tennisclinics op maat met een thema naar wens. Plezier, ontspanning en samenwerken staan hier centraal.

Tenniskamp

Voor de jeugd organiseren wij in de schoolvakanties een unieke tennis 3-daagse. 3 dagen tennissen en plezier maken van 9-17uur.

Schooltennis

Wil je een keer iets anders dan je normale gymles? Wij verzorgen tijdens het wekelijkse uur LO een leuke tennisles waar succesbeleving gegarandeerd is.

Check out this cool parallax scrolling effect. Plus, you can change the background image.


Button

MAAK NU KENNIS MET ONS

GEHEEL VRIJBLIJVEND

Everything you see here is responsive and mobile-friendly.
Maak nu kennis met THE TENNIS FACTORY in Amersfoort & Soest. Onze trainers staan klaar om je te motiveren, begeleiden en je tennisspel te verbeteren! Beleef de unieke persoonlijke wijze waar onze trainers mee werken tijdens de tennisles, Bootcamp en hardlooptraining. Geheel vrijblijvend een training volgen? Neem dan contact op via ons contactformulier.

YOUR SKILL #1

Persoonlijke aandacht

Kwaliteit

Service

Klantenreviews

Get testimonials from your clients and then display them here.

Ik train nu zo’n anderhalf jaar bij The Tennis Factory en mijn spel is zichtbaar beter geworden. Er is vooral veel aandacht voor het technische aspect van tennis. Vooral door de verbetering van mijn techniek ben ik beter geworden.

Renée IJzerman

Use these ribbons to display calls to action mid-page.


View article

Contact

Stel nu je vraag of verstuur je bericht via dit formulier. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.